IAA 2016 – Fremtidsvisioner, information og underholdning

Events

Fremtidsvisioner, information og underholdning.

Banebrydende tekniske nyheder om emnet effektivitet samt maksimal konnektivitet – det er bare to af de spændende områder, du kan høre mere om fra 22.-29. september på den 66. IAA for erhvervskøretøjer i Hannover.

Digitalisering, urbane transportløsninger, maksimal effektivitet og sikkerhed på vejene – det er megatrends i transportbranchen lige nu. Har du spørgsmål om disse emner, og vil du vide mere om, hvad fremtiden bringer? Så besøg vores messehal og vores kompetente kontaktpersoner på årets messe. Med ekstraordinære udstillingsgenstande demonstrerer vi de nyeste teknologier, og der er også lidt, du selv kan prøve.

I de kommende dage frem mod messen vil vi dagligt præsentere jer for et af vores køretøjer – og I kan godt glæde jer.

Sjov og erfaringsudveksling med ligesindede vil der også være mulighed for. Hvis du nogensinde har besøgt IAA's Driver’s Inn, så ved du, hvad vi taler om. Også i år vil dette chaufførmødested med livemusik og forplejning være et selvskrevet punkt på programmet for mange besøgende.

Ved halindgangen præsenterer vi jer for årets RoadStars ShowTruck. Mød andre lastbilsentusiaster, tilmeld jer til eventyret Truck Trophy, eller deltag i konkurrencen på stedet, inklusive RoadStars Waffel.

Nedtællingen er gået i gang - indtil da kan I nyde forskellige highlights fra IAA 2015.

 

Endnu ingen kommentarer