RoadStars til FIA Truck Race Hungaroring 2018

FIA Truck Race Hungaroring 2018

Hungaroring: Vellykket hjemmekamp for Mercedes-Kiss!

Ved sæsonens andet Truck Race på Hungaroring drejede alt sig om én chauffør: Norbert Kiss! Ungareren blev fejret vildt af motorsportfans – og han kom på podiet flere gange med sin Mercedes-Benz.

Best of Hungaroring.


Det var lige, så der kom røg fra dækkene! Hungaroring ved Budapest anses med sin smalle bane og snævre kurver for at være en af sæsonens mest udfordrende baner – ringen er trods alt anlagt som formel 1-bane. På trods af den vanskelige strækning kunne vores chauffører fra det RoadStars-sponsorerede Tankpool24-team, Steffen Faas og Norbert Kiss, foretage nogle overhalinger, og Kiss er nu på andenpladsen i den samlede konkurrence. Der var en rigtigt god stemning hos de ungarske fans, og den lokale helt Norbert „Norbi“ Kiss måtte stille op til en masse autografskrivning og selfie-billeder! Vores highlights fra Hungaroring kan ses her på videoen.



Truck Race-teamcheck: Chauffør Norbert Kiss.

Vi præsenterer jer for personerne bag det RoadStars-sponsorerede team. I dag: Truck Race-chauffør Norbert Kiss.


Fra simulatoren til racerkørerkabinen: Norbert Kiss har haft en usædvanlig karriere. Han har siden 2016 kørt Race Truck i sin Mercedes-Benz og går i denne sæson efter at vinde titlen. På Hungaroring, hans hjemmebane, fortæller han her om sin karriere – og om ungarernes motorsportbegejstring.



Video & foto: Kobalt Kreation

4 kommentarer