RoadEfficiency

RoadEfficiency

Hos os er RoadEfficiency summen af alt det, der gør vores lastbil til den ubetinget mest lønsomme løsning til dig. Med lav totalomkostning og høj sikkerhed samt vigtigst at alt så mange timer på landevejen som overhovedet muligt.

De lave totalomkostninger får du gennem motorer med markedets lavest brændstofforbrug, lave reparations- og serviceomkostninger, høje restværdier samt attraktive leasing– og finansieringsbetingelser

Sikkerheden får du ikke højere bl.a. med vores ABA4 nødbremsesystem med fodgænger genkendelse og med vores unikke højresvingsassistent der både ser stillestående og bevægelige objekter til højre for bilen.

Den høje udnyttelsesgrad sikres både med lange serviceintervaller og med den helt nye service Mercedes-Benz Uptime, som overvåger bilens tilstand konstant. Hvis en kritisk tilstand er under opsejling alarmeres både 24h central og værksted automatisk. Og i god tid inden det regelmæssige service for du også besked fra dit værksted der aftaler en tid der passer dig og sørger for at have mekaniker og alle nødvendige dele klar.

Læs mere om RoadEfficiency her RoadEfficiency