Med lastbil til alteret

Actros

Med lastbil til alteret.

En romantisk hestevogn, en smart åben sportsvogn eller en charmerende veteranbil – det er nok de mest populære transportmidler til et brudepar. Irina Schüßler og hendes mand Marco valgte en mere usædvanlig bryllupskaret, nemlig en Actros.

Et usædvanligt valg: Irina og Marco Schüßler kører til bryllup i en Actros.


"En personbil har alle", siger Irina Schüßler, "men en lastbil som bryllupskaret, det er noget særligt."

Hun har altid ønsket at køre til kirken i en lastbil. Der holder trods alt 30 lastbiler på gårdspladsen hos hendes familie - erhvervsmæssigt. Hendes familie ejer en transportvirksomhed i Oberleichtersbach i Bayern. Men med så stort et udvalg var det ikke let at vælge lastbil. Så Irinas forældre hjalp lidt til: De sendte Irina og Marco til Wörth for at hente en spritny Actros til vognparken. Den skulle det være!

Før afhentningen ventede der dem imidlertid en helt særlig overraskelse, som EF Autocenter Mainfranken GmbH i Schweinfurt havde fundet på. Werner Münch, sælger hos EF Autocenter Mainfranken, skulle køre parret til Wörth for at hente lastbilen. Et par genveje, et par omveje, og så standsede han ved en sportsplads, fordi han skulle telefonere. Irina og Marco Schüßler gjorde store øjne, da den store overraskelse landede for fødderne af dem, bogstaveligt talt.



En helikopter fløj dem til fabrikken i Wörth. Irina Schüßler troede ikke sine egne øjne: "Jeg troede, han tog gas på os, vi anede ingenting. Det var en kæmpe overraskelse og en fantastisk oplevelse!"

Efter afhentningen tog parret direkte på ferie, så de så først lastbilen igen på bryllupsdagen foran rådhuset. De så straks den nye nummerplade, som har cifrene "65" - det passer til deres bryllupsdag, den 6.5.2017. Om eftermiddagen var det så endelig tid til Actros' store optræden. I brudekjole og jakkesæt steg brudeparret op i førerhuset og kørte til vielsen i kirken.

Vi siger: Tillykke! Vores lastbiler kan også være romantiske!

3 kommentarer