European Truck Racing Championship 2018: Team Tankpool24 Racing deltager igen

Truck-Racing

Back in RoadStars-Black.

Team Tankpool24 Racing starter den nye sæson med at kæmpe om europamesterskabet i Truck-Racing.

Teamchef Markus Bauer (mf.) med sine to chauffører Norbert Kiss (tv.) og Steffen Faas (th.).


Nervøsitet hos Team Tankpool24 Racing – nu går det snart løs igen. I slutningen af maj afvikles de første løb i Truck-Racing-europamesterskabet på Misano World Circuit i Italien. Blandt deltagerne er de to racer-Actros fra racingteamet i Nürtingen. Holdet omkring teamchef Markus Bauer har nu præsenteret truck og chauffører til den nye sæson.


Nyt ansigt i førerhuset.

I den ene af de to Actros, som fra i år går til start helt i sort RoadStars-design, sidder den dobbelte mester „Norbi“ Kiss igen bag rattet. Ny i teamet er Steffen Faas. Allerede i den forgangne sæson kunne manden fra Schwarzwald høste erfaringer på Nürburgring og på Slovakiaring. Og i begge løb fik han point.

Nu skal der bygges videre på den succesrige sæson 2017, hvor Norbert Kiss sluttede på en tredjeplads. Teamchef Markus Bauer fortæller: „Vores mål er helt klart, at Norbi igen kører sig ind i top 3. Med begge chauffører vil vi gerne forbedre os i holdkonkurrencen.“


Ny i teamet: Steffen Faas.


Fintuning af motoren.

For at opnå dette er lastbilerne blevet optimeret yderligere. Teamet har især foretaget et par ændringer omkring bagakslen. Og så har mekanikerne filet godt og grundigt på chassiset. Actros'en har fået nye fjedre, nyt differentiale og nye stabilisatorer. For at opnå en bedre vægtfordeling har mekanikerne gjort lastbilerne lettere og fordelt ekstra ballastvægt på optimal vis. Og motoren – en stærk sekscylindret rækkemotor på 772 kW med en slagvolumen på 12.800 kubikcentimeter og et drejningsmoment på 5.500 Nm – har fået en fintuning, så den nu har bedre køreegenskaber. 

Teamet kan allerede nu glæde sig over god støtte, når det gælder logistikken. Tankpool24 Racing har fået Hegelmann Group som ny transportpartner.


Back in RoadStars-Black: Tankpool24-Racing-teamets nye racertruck.


Stationerne for Truck-Racing-europamesterskabet 2018.

  • Misano (Italien): 26. – 27. maj
  • Budapest (Ungarn): 15. – 17. juni
  • Nürburgring (Tyskland): 29. juni – 01. juli
  • Slovakiaring (Slovakiet): 14. – 15. juli
  • Most (Tjekkiet): 31. august – 02. september
  • Zolder (Belgien): 14. – 16. september
  • Le Mans (Frankrig): 29. – 30. september
  • Jarama (Spanien): 06. – 07. oktober

Foto: A. & W. Bartscher

7 kommentarer